Още една отстъпка за членове на КНСБ. Към големия списък с търговски  обекти, които дават намаления между 5 % и 50 % за синдикалисти, се присъедини и картата Sport Pass от Содексо. Договорените условия са само за членове на КНСБ. Ползването на преференциалните условия в обектите става срещу представяне на членска карта на КНСБ.

Какво е карта Sport Pass?

Sport Pass е иновативна спортна карта, която дава възможност за един по-активен начин на живот. С нея можете да избирате какво, къде и кога искате да спортувате, както и да се възползвате от редица отстъпки за стоки и услуги за по-качествен живот. От аеробика, фитнес и бойни изкуства до танци, зумба, йога и плуване. Освен това можете да поглезите себе си в обекти за СПА и релаксация. Със Sport Pass имате възможност да подобрите качеството си на живот, да поддържате фигурата си и да дадете на тялото си енергията и силата, от които се нуждае. Живейте здравословно и поддържайте своя тонус!

Управителният съвет на Сдружение с нестопанска цел „Национална взаимоспомагателна каса на КНСБ“ - НВСК на КНСБ, информира членовете на Сдружението, че на 30.01.2017г. на проведено заседание на УС и съгласно чл.18, ал.(1), т.3 от Устава, беше взето решение за свикване на Общо събрание на членовете на НВСК на КНСБ, на 15.05.2017г., в сградата на КНСБ, ет. 2, зала „Европа“ от 9:00 часа. За повече информация можете да прочетете приложената покана.

На 15.05.2017г. в зала Европа, в сградата на КНСБ, протече годишното Общо събрание на членовете на Сдружение с нестопанска цел "Национална взаимоспомагателна каса на КНСБ".След проведените разисквания Общото събрание взе следните решения:
По т.1. от дневния ред  Общото събрание, единодушно прие Отчет за дейността на  Сдружение с нестопанска цел „НАЦИОНАЛНА ВЗАИМОСПОМАГАТЕЛНА КАСА НА КОНФЕДЕРАЦИЯТА НА НЕЗАВИСИМИТЕ СИНДИКАТИ В БЪЛГАРИЯ” за 2016 година.

Оперативният екип на Сдружение "Национална взаимоспомагателна каса на КНСБ" информира, че във връзка с подготовката и провеждането на VIII Конгрес на КНСБ и ангажименти на служителите и ръководството на НВСК на КНСБ по мероприятието, настъпват следните временни промени в работното време и дейността на Сдружението: