Още една отстъпка за членове на КНСБ. Към големия списък с търговски обекти, които дават намаления между 5 % и 50 % за синдикалисти, се присъедини и услугата Andjoy от Содексо. Договорените условия са само за членове на КНСБ. Ползването на преференциалните условия в обектите става срещу активен статус в смарт приложението на Andjoy.

Свалете приложението от ТУК.

Andjoy предоставя достъп до над 650 спортни клуба в страната и над 350 вида спортни активности. Пълният списък можете да видите на https://www.andjoy.life/bg (Възможно е в някой от спортните клубове да се изиска допълнително заплащане.)

Избор между два плана на Andjoy:

Желаещите да водят активен начин на живот могат да избират между два вида спортни плана, които са договорени за членове на КНСБ, предлагани от Andjoy.

Пакет Fit е подходящ за всички любители на спорта, които държат на своя тонус и добра физическа форма. Подарете си здраве и стройна фигура с 6 посещения месечно в ограничена мрежа от спортни клубове, над 270 обекта.

Цената на този пакет е 22 лв. с ДДС.

Към този пакет желаещите могат да поръчат и допълнителна услуга от типа „Семейство и приятели“, като ги поканят през смарт приложението на Andjoy.

Пакет Dynamic е за всички, за които спортът е начин на живот. Той Ви дава по едно посещение всеки ден и достъп до 650 обекта от спортни клубове на Andjoy.

Цената на този пакет е 36 лв. с ДДС.

За тези, които вече ползват услугата, но искат да спортуват заедно с друг член от семейството си или приятел, Andjoy предлагат и за тях услугата „Семейство и приятели”. Цената й е 38 лева, но може да се вземе само при условие, че има основен заплатен месечен абонамент, отново след като ги поканите лично през смарт приложението на Andjoy.

Всички потребители на Andjoy могат да се запознаят с Правилата за ползване на https://www.andjoy.life/bg Неспазването им може да доведе до деакитвиране на регистрацията в приложението.

Как да започнете да използвате услуги по програмата Andjoy?

1. Трябва да попълните Заявлението, което може да изпратите сканирано на имейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. или на хартиен носител на адрес: София 1040, пл. „Македония“ 1, ет.5, офис 12.
(Можете да изтеглите Заявлението от ТУК) Тук да се прикачи новото заявление!

2. Трябва да заплатите месечната такса за избраният от вас пакет по банков път по разплащателна сметка на НВСК на КНСБ с IBAN:

BG80STSA93000025724699, при Банка ДСК ЕАД

С основание :
“ Sodexo - Dynamic или Sodexo - Fit ……………………………..”
(вид пакет и име)

3. Плащанията се извършват от 1-во до 20-то число на месеца, предхождащ абонамента за спорт.

Пример: плащане между 01.03. и 20.03.2019 г. ще бъде за активиране на абонамент на услугата от 01.04.2019 г.

Заявяване и превод след 20-то число ще се счита за поръчка за следващ месец.

ЗАБЕЛЕЖКА: Плащанията по сметка на НВСК на КНСБ са само и единствено за членове на КНСБ, а за ползвателите на „Сем. и приятели“ заплащат директно на Содексо чрез смарт приложението на Andjoy.

Процесът се администрира от НВСК на КНСБ, която гарантира че е взела необходимите мерки за защита на данните и те ще бъдат ползвани единствено за реализация на договореностите със „Содексо Пасс България” ЕООД .

За допълнителни въпроси и информация посетете сайта https://www.andjoy.life/bg или се обръщайте към Ивелина Радева – тел. 02/4010 471, имейл - Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите..