Още една отстъпка за членове на КНСБ. Към големия списък с търговски  обекти, които дават намаления между 5 % и 50 % за синдикалисти, се присъедини и картата Sport Pass от Содексо. Договорените условия са само за членове на КНСБ. Ползването на преференциалните условия в обектите става срещу представяне на членска карта на КНСБ.

Какво е карта Sport Pass?

Sport Pass е иновативна спортна карта, която дава възможност за един по-активен начин на живот. С нея можете да избирате какво, къде и кога искате да спортувате, както и да се възползвате от редица отстъпки за стоки и услуги за по-качествен живот. От аеробика, фитнес и бойни изкуства до танци, зумба, йога и плуване. Освен това можете да поглезите себе си в обекти за СПА и релаксация. Със Sport Pass имате възможност да подобрите качеството си на живот, да поддържате фигурата си и да дадете на тялото си енергията и силата, от които се нуждае. Живейте здравословно и поддържайте своя тонус!

Къде можете да я използваме?

Sport Pass предоставя достъп до над 750 спортни клуба  в страната и над 200 вида спортни активности. Пълният списък можете да видите на www.sportpass.bg (Възможно е в някой от спортните клубове да се изиска допълнително заплащане.)

Избор между два варианта на карта Sport Pass

Желаещите да водят активен начин на живот могат да избират между два вида спортни карти, които предлага Sport Pass.

Пакет Smart Fit е подходящ за всички любители на спорта, които държат на своя тонус и добра физическа форма. Подарете си здраве и стройна фигура само с 8 тренировки месечно в ограничена мрежа от спортни клубове.

Цената на тази карта е 22 лв. с ДДС.

Към този пакет желаещите могат да поръчат и допълнителна карта от типа „Семейство и приятели“.

Пакет Full Energy е за всички, за които спортът е начин на живот. Той Ви дава по едно посещение всеки ден и достъп до цялата мрежа от спортни клубове на Sport Pass

Цената на тази карта е 36 лв. с ДДС.

За тези, които вече имат една карта, но искат да спортуват заедно с друг член от семейството си или приятел, Sport Pass предлагат и карта „Семейство и приятели”. Цената й е 38 лева, но може да се вземе само при условие, че има основна карта със закупен месечен абонамент.

Всички потребители на Sport Pass  могат да се запознаят с Правилата за ползване на www.sportpass.bg. Неспазването им може да доведе до деакитвиране на картата.

Как да поръчате Sport Pass?

1. Трябва да попълните Заявлението, което може да изпратите сканирано на имейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.  или на хартиен носител на адрес: София 1040, пл. „Македония“ 1, ет.5, офис 12.

 (Можете да изтеглите Заявлението от тук)

2. Трябва да заплатите месечната такса за избраната от вас карта по банков път по разплащателна сметка на НВСК на КНСБ с IBAN:

BG80STSA93000025724699, при Банка ДСК ЕАД

С основание :

“Sodexo–Full Energy/Smart Fit ……………………………..”

                                                          (вид на карта и име)

3. Преводите се извършват между 10-то и 30-то число на месеца, предхождащ зареждането на картата. Картите ще бъдат активни от 10-то до 9-то число включително за всеки следващ месец.Пример: при превод на 15.06.2018 г. – картата ще бъде активирана за период от 10.07.2018 г. до 09.08.2018 г.

Заявяване и превод след 30-то число ще се счита за поръчка за следващ месец.

След като вече имате издадена Sport Pass, можете де изберете подходящият за вас обект и само трябва да я представите заедно с личната си карта и да се насладите на една ползотворна тренировка.

Срок на издаване и доставка на нови карти: в рамките на 7 работни дни след получаване на плащането по поръчката - до 9-то число на месеца, последваш след плащането на месечната такса.

Начин на доставка:  Всяка пратка е опакована и се доставя по куриер до точно определено лице, което ще е упълномощено да ги получи. – За София: лично ще се получават на адрес : София 1040, пл. „Македония“ 1, ет. 10, стая 3, а за страната по куриер до точно определено лице.

Издаването на първоначална карта е безплатно за потребителите. Цена за издаване на дубликат на съществуваща карта или преиздаване на карта в следствие загуба, повреда, некоректно посочване на данни на Картодържател и във всеки друг случай, за който Содексо не отговаря, е 8.33 лева (осем лева и тридесет и три стотинки), без ДДС или 10.00 лева (десет лева) с включен ДДС.

Процесът се администрира от НВСК на КНСБ , която гарантира че е взела необходимите мерки за защита на данните и те ще бъдат ползвани единствено за реализация на договореностите със  Sport Pass.

За допълнителни въпроси и информация посетете сайта  https://sportpass.bg/bg/ или се обръщайте към Ивелина Радева – тел. 02/4010 471, имейл - Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите..